Tenis

Tenis -TTF Kulüplerarası Yıldızlar Tenis Ligi Antalyada sona erdi


ANTALYA (A.A) - Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Kulüplerarası Yıldızlar Tenis Ligi, Antalyada sona erdi.
     Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübü (ATİK) kortlarında yapılan müsabakalara Türkiyenin çeşitli illerinden 29 takımdan 10-12 yaş bayan ve erkekler kategorilerinde yaklaşık 150 sporcu mücadele etti.
     Turnuvada 10 yaş bayanlar kategorisinde Kültürpark Tenis Kulübü, 10 yaş erkeklerde de ATİK birinci oldu. 12 yaş bayanlarda ise TAÇ, 12 yaş erkeklerde da ENKA birinciliği kazandı.
     Dereceye giren takımlara Türkiye Tenis Federasyonu Başhakemi Tufan Tercan tarafından madalyaları verildi. Ödül töreni sırasında öğrencilerin bazılarına almaya hak kazandıkları halde az olduğu için madalyaları verilemedi.
     Tufan Tercan, ödül töreninde yaptığı konuşmada, TFF tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen turnuvanın 3 gün sürdüğünü belirterek, bazı sporculara yetmediği için madalya veremediklerini, ancak daha sonra madalyaların öğrencilerin adreslerine gönderileceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER