Tepebaşı Belediye Başkanı Ataçtan, işçilere ziyaret

Tepebaşı Belediye Başkanı Ataçtan, işçilere ziyaret


ESKİŞEHİR (A.A) - Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Organize Sanayi Bölgesinde OMK işyerinde çalışırken işten çıkarıldıklarını dile getiren işçileri ziyaret etti.
     Tepebaşı Belediyesinden yapılan açıklamada, çalıştıkları iş yerinde Türk-İşe bağlı Selüloz-İş Sendikasında örgütlendikleri için işten atıldıklarını öne süren işçilerin, iş yeri karşısında kurdukları çadırda ziyaret ettiği kaydedildi.
     Örgütlenme ve Eğitimden sorumlu Selüloz-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İlhan Aktaş, ziyaretinden dolayı Ataça teşekkür etti.
     Aktaş, Bu iş yerinde mayıs ayında örgütlendik. Bugüne kadar 23 arkadaşımızı aralıklarla işten çıkardılar. Bunun, sendika örgütlenmesi nedeniyle yapıldığına inanıyoruz. Atılan arkadaşlarımızın tekrar işlerine dönmelerini istiyoruz ifadelerini kullandı.
     Ataç da emeğin ve alın terinin yanında olduklarını belirterek, işçilerin zarar görmeden bu sorunun çözümlenmesini dilediklerini, gerekirse işverenle sendika arasında arabulucu olabileceklerini kaydetti.
     İşçilerle birlikte kumanya yiyen Ataçın ziyaretinde Harb-İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Hasan Atak ile Kristal-İş Şube Başkanı İsmail Ayer de hazır bulundu.
     İşçiler de ziyaretinden dolayı Ataça teşekkür ederek, yeniden işlerine dönmek istediklerini belirtti.
    
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Tepebaşı Belediye Başkanı Ataçtan, işçilere ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER