Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç:

Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç: -Çocuklar için ağız diş sağlığı merkezi ve alzheimer merkezini iki yılda hizmete açmayı planlıyoruz


ESKİŞEHİR (A.A) - Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, çocuklar için ağız diş sağlığı merkezi ve alzheimer merkezini iki yıl içinde hizmete açmayı planladıklarını bildirdi.
     Ataç, Tepebaşı Belediyesince Hayrettin Karaca Parkında ajans, gazete, televizyon ve radyo çalışanlarına verilen iftar sonrası yaptığı konuşmada, yerel seçimlere yaklaşık iki yıl kaldığını belirterek, bu dönemi büyük projelerle tamamlayacaklarını söyledi.
     Çok farklı projeleri olduğunu belirten Ataç, şöyle devam etti:
     Çocuklar için ağız diş sağlığı merkezi ve alzheimer merkezini iki yılda hizmete açmayı planlıyoruz. Ağız diş sağlığı merkezi Türkiyede çok az belediyede var. Bu hizmetler tamamen bedava yapılacak. Alzheimer merkezi üç fonksiyonda olacak. Alzheimer hastaları, sağlıklı yaşlanma ve engellilere hitaben yaklaşık 250 kişilik merkez olacak. Yani Tepebaşı Belediyesi, çocuktan gence, yaşlısından rahatsızına kadar her katmandaki insana elini uzatacak ve onlarla beraber olacak. Bunlar da sosyal belediyecilik adına çok önemli şeyler.
     Ataç, 2009da göreve başlarken 5 yıl içinde Tepebaşında asfaltlanmayan yer bırakılmayacağını söylediğini anımsattı.
     Gelecek yıl asfaltlanmamış yer kalmayacağını dile getiren Ataç, Göreve devam edersem artık bütçeden büyük para emen, asfalttı, yoldu veya buna benzer alt yapı, üst yapı projeleri sonlandığı için o bütçeler tamamen insanın bire bir içinde bulunacağı önemli projelere harcanacak. Eskişehirin çehresi önümüzdeki dönemde çok farklı değişecek dedi.
    
     Muhabir: Fatih Doğan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER