Terhis olacak askerlere TKDK destekleri anlatıldı

Terhis olacak askerlere TKDK destekleri anlatıldı


BURDUR (A.A) - Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından, Burdurda terhis olacak askerlere yönelik TKDK hibe desteklerinin anlatıldığı toplantı düzenlendi.
     TKDK Burdur İl Koordinatörlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından koordinatörlüğün toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Yarbay Murat Tütüncü, astsubaylar, uzman çavuşlar ile merkez ve ilçelerde bulunan karakollarda görev yapan çok sayıda er katıldı.
     Toplantıda TKDK İl Koordinatörlüğü uzmanlarınca yapılan sunumda, tarımsal işletmelerin yeniden yapılandırılması ve topluluk standartlarına ulaştırılmasına yönelik yatırımlara verilen destekler, tarım ve balıkçılık ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanmasının yeniden yapılandırılması ve topluluk standartlarına ulaştırılmasına yönelik yatırımlar, kırsal ekonomik faaliyetlerin çeşitlendirilmesi ve geliştirilmesine yönelik destekler anlatıldı.
     Toplantıda konuşan TKDK Burdur Koordinatörü Hüseyin Şengün, Burdurda her kesime TKDK hibe desteklerini anlattıklarını söyledi.
     Askerlerin kendileri için kırsalda böyle bir desteğin olduğunu bilmelerinin, kendi menfaatlerine olacağını belirten Şengün, Terhis olduklarında belki Burdurda yatırım yapmayacaklar ama memleketlerine gittiklerinde desteklerden yararlanmak isteyebilecekler. Biz bilgilendirmekle kendilerine bir yol gösterdik, isteyenler bu fırsatları değerlendirebilir dedi.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Terhis olacak askerlere TKDK destekleri anlatıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER