Terör saldırıları

Terör saldırıları -Kamu-Sen Sivas İl Temsilci Vekili Albayrak: Terör örgütü ve onun gizli, açık, dolaylı destekçisi olan dış ve iç odaklar bilmelidir ki, bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir


SİVAS (A.A) - Kamu-Sen Sivas İl Temsilci Vekili Nurullah Albayrak, Terör örgütü ve onun gizli, açık, dolaylı destekçisi olan dış ve iç odaklar bilmelidir ki, bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir dedi.
     Türk Ulaşım-Sen Şube Başkanlığı görevini de yürüten Albayrak, son günlerde artan terör saldırılarına dikkati çekmek için sendika binasında Terörü lanetliyoruz, başka Türkiye yok isimli bir basın toplantısı düzenledi.
     Şehit haberleriyle anne babaların yüreklerine kor düştüğünü belirten Albayrak, terör olaylarının üzerine kararlı biçimde gidilmesi ve gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini ifade ederek, Terörle mücadeleyi sadece dağda yapmak yeterli değil. Terör örgütünün taşeronluğunu yapan sözde sivil uzantılarına asla fırsat verilmemeli. Terör örgütüne maddi, manevi ve fikri destek sağlayanlar bir bir bertaraf edilmeli. Bataklığı kurutmak zorundayız diye konuştu.
     Ramazan ayındaki şehit haberlerinin yürekleri yakmaya devam ettiğini ifade eden Albayrak, Terörü, teröristi, destekçilerini ve milletimizin yaşama hakkı gasp edilirken susanları nefretle lanetliyoruz. Terör örgütü ve onun gizli, açık, dolaylı destekçisi olan dış ve iç odaklar bilmelidir ki, bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir dedi.
     Albayrak, şehitlere Allahtan rahmet, ailelerine başsağlığı ve yaralı askerlere de şifa diledi.
     Basın açıklamasında sendikanın bazı yetkilileri ve üyeleri de hazır bulundu.
    
     Muhabir: Merve Topuz / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Terör saldırıları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER