TESOB ile Denizbank arasında kredi protokolü

TESOB ile Denizbank arasında kredi protokolü imzalandı


TOKAT (A.A) - Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) ile Denizbank arasında kredi protokolü imzalandı
     TESOBda düzenlenen programda konuşan TESOB Başkanı Mehmet Bekçi, birliğe üye olanların rahat bir mekanda hayatlarını geçirmelerini istedikleri için Ahi Evleri projesini hayata geçirdiklerini belirtti.
     Projenin finans ayağı için Denizbanktan kredi alacaklarını ifade eden Bekçi, Bununla ilgili çalışmalarımızı değerli müteahhidimiz ile beraber proje bazında gerçekleştirmeye çalıştık. Tabi projemizin bir de finans ayağı vardı. Bu anlamda da değerli Denizbank Tokat Şube Müdürümüz destek vermek istediğini söyledi. Çok kısa bir süre içerisinde Bölge Müdürümüz Tokata geldi ve bizim projemizi çok beğendiler ve onayladılar kısa süre içerisinde de kredi aşamasına getirdik. Projenin yaklaşık olarak 16 milyon 250 bin liralık bir inşaat finans değeri var. Bu finans değerinin yaklaşık yüzde 70lik bir kısmını Denizbanktan karşılayacağız inşallah. Bütün emeği geçenlere teşekkür ediyoruz diye konuştu.
     Denizbank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk ise, Burada Türkiye için özel bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Denizbank olarak Türkiyenin beşinci büyük bankasıyız. Çok genç ve büyüyen bir bankayız. Türkiyenin ekonomisi büyümek istiyorsa konut sektöründeki büyümeye de ihtiyacı var. Konut sektöründeki büyüme ile Türkiyenin de ekonomisi büyüyecek. Bu proje, Türkiyede esnaf ve sanatkarlar tarafından yürütülen ilk proje. Bu projede yer almaktan dolayı çok memnunuz dedi.
     Konuşmaların ardından protokol imzalandı.
    
     Muhabir: Zehra Aydın / Ekber Türkoğlu
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber TESOB ile Denizbank arasında kredi protokolü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER