TFF 1. Lig

TFF 1. Lig -Giresunspor Basın Sözcüsü Domaç: Son iki haftada gerek şampiyonluğa oynayan, gerekse küme düşme mücadelesi veren kulüplerimize başarılar diliyor, temiz bir lig sezonunu geride bırakmayı umut ediyoruz


GİRESUN (A.A) - TFF 1. Lig takımlarından Giresunsporun basın sözcüsü Haldun Domaç, Son iki haftada gerek şampiyonluğa oynayan, gerekse küme düşme mücadelesi veren kulüplerimize başarılar diliyor, temiz bir lig sezonunu geride bırakmayı umut ediyoruz dedi.
     Domaç, yaptığı yazılı açıklamada, ligde son iki haftaya girildiğini, tüm kulüplerin sağduyuyla hareket edip, kulüp ve futbolcuların emek ve alın terine saygı duyarak mücadele edeceklerine inandıklarını vurguladı.
     Türk futbolunun üzerindeki kara bulutların, futbolu bir karanlığın içine sürüklediğini, ligde ise amansız yarışın devam ettiğini ifade eden Haldun Domaç, şunları kaydetti:
     Bu yarışta son günlerde üretilen komplo teorilerinin kulübümüz tarafından dikkate alınmadığını vurgulamakta yarar görüyoruz. Giresunspor olarak, kulüplerimizin ve tüm futbolcuların, meslektaşlarının alın teri ve emeğine saygı duyarak, amaçları ve hedefleri ne olursa olsun oynayacağına, son 180 dakika hiçbir etki altında kalmadan sahaya çıkacağına inanıyoruz. Sporda amaç ne pahasına olursa olsun kazanmak değil, dürüstlüğün, saygılı bir duruşun, adaletin kazanmasıdır. Son iki haftada gerek şampiyonluğa oynayan, gerekse küme düşme mücadelesi veren kulüplerimize başarılar diliyor, temiz bir lig sezonunu geride bırakmayı umut ediyoruz.
     (GL-İSM-ADA)

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER