TFF 1. Lig

TFF 1. Lig -Samsunspor Teknik Direktörü Altın: Hedefimiz, Samsun şehrini ligde en güzel şekilde temsil edecek olan takımı kurmak


KOCAELİ (A.A) - Kocaelinin Kartepe ilçesinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, Hedefimiz, Samsun şehrini ligde en güzel şekilde temsil edecek olan takımı kurmak dedi.
     Altın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kartepede sağlıklı bir ortamda yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, mevcut kadroyla transfer edilen futbolcuların uyumunu sağladıklarını söyledi.
     Yaptıkları teknik ve fiziki çalışmalarda futbolcuların istenileni verdiğini ifade eden Altın, transfer edilen futbolculardan bazılarının takıma katıldığını ve onlara özel antrenman programı yaptırdıklarını kaydetti.
     Altın, lig için güçlü bir takım kurmak istediklerini, çalışmaların bu yönde devam ettiğini dile getirerek, yapılan transferlerin Samsunsporun hedeflerini gerçekleştirmesine katkı sağlayacağını belirtti.
     Transfer edilen futbolcuların takıma kolay uyum sağlayacak yapıda olduklarını ifade eden Altın, 3-4 futbolcu daha transfer etmek istiyoruz. Kamp çalışmalarının başından itibaren bizimle olan futbolcuların teknik ve fiziki seviyeleri üst düzeye çıktı. Yeni gelenlerin seviyeleri ise yüzde 50lerde. Onlara özel antrenman programı uygulayarak istediğimiz seviye ulaşmalarını sağlayacağız dedi.
     Altın, transfer çalışmalarında, takımında çalışkan, her konuda hazır olan futbolcuları tercih ettiklerini dile getirerek, yeni katılacak oyuncuların takıma uyum sağlayıncaya kadar genç futbolcularla mücadele edeceklerini kaydetti.
     Takıma katkı sağlayan genç futbolcuların kadroda yer alacağını ifade eden Altın, Mevkisinde başarılı olan genç futbolcular oynayacak. Takımda kimsenin yeri garanti değil, kim güçlüyse ve hazırsa takımdaki yerini o alacak. Samsun bir spor şehri. Hedefimiz, Samsun şehrini ligde en güzel şekilde temsil edecek olan takımı kurmak. Bu kulübü layık olduğu yere getireceğiz. Taraftarımızın her zaman desteğine ihtiyacımız var. Taraftarımızın her maçta stadı doldurarak bize destek olmalarını istiyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER