TFF Başkanı Demirören, Eskişehirde

TFF Başkanı Demirören, Eskişehirde -Demirören ve yönetim kurulu üyeleri, TFFnin yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirmek için Eskişehire geldi -Demirören: -Bu toplantıları diğer şehirlerde yaparak kulüplerle kaynaş


ESKİŞEHİR (A.A) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri, TFFnin yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirmek için Eskişehire geldi.
     Özel uçakla Anadolu Üniversitesi Havaalanına inen Demirören ve beraberindekileri, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, karşıladı.
     Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı da olan Ünal, karşılamanın ardından yaptığı açıklamada, TFF yönetimini Eskişehirde ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.
     Federasyonun yönetim kurulunun toplantısını İstanbul dışına çıkararak Anadoluda başlatmasının önemli olduğunu ifade eden Ünal, Sevgili ağabeyimi, dostumu, arkadaşımı Eskişehirde ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Kentimize hoşgeldiniz dedi.
     Demirören de federasyon olarak düşüncelerinin sadece İstanbulda değil bütün Türkiyede bu toplantıları gerçekleştirecek olduğunu bildirdi.
     Bu toplantıların ilkini Eskişehirden başlattıklarını anlatan Demirören, Bundan sonra bir bütün olarak bunu devam ettireceğiz. Diğer şehirlerde de kulüpleri ziyaret edeceğiz. Bu toplantıları diğer şehirlerde yaparak kulüplerle kaynaşmak istiyoruz. Halil Ünalın Kulüpler Birliği Başkanı olmasından dolayı ilk toplantıyı buradan başlattık diye konuştu.
     Konuşmanın ardından Demirören ve Ünal ile beraberindekiler toplantı için Eskişehirspor Hanef Demirkol Tesislerine geçti. Demiröreni burada Eskişehirsporlu minik futbolcular ve Bando Es-Es karşıladı.
     Bando Es-Esin kurucusu Uğur Kürkçüoğlu da Demirörene bandonun vizyon ve misyonunu belirten bir flama verdi.
     Bunun üzerine Demirören, Türkiyeye örnek oldunuz. Taraftar deyince akla ilk siz geliyorsunuz dedi.
     Demirören, Kürkçüoğlunun (A) Milli Futbol Takımı maçlarında da görev yapmak istediklerini söylemesi üzerine bandoyu, Milli Takımın, 12 Ekimde 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri (D) Grubunda Romanya ile yapacağı maça davet etti.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber TFF Başkanı Demirören, Eskişehirde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER