TFF Süper Kupa

TFF Süper Kupa -Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Çintimar: -Zaten geçen yıl Başbakanımız kupa finalinin ilimizde oynanacağı müjdesini vermişti. Ancak şike soruşturması nedeniyle federasyon, Fenerbahçe-Beşiktaş maçını i


ERZURUM (A.A) - Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Zaten geçen yıl Başbakanımız kupa finalinin ilimizde oynanacağı müjdesini vermişti. Ancak şike soruşturması nedeniyle Federasyon Fenerbahçe-Beşiktaş maçını iptal etmişti. Nasip bu yılaymış dedi.
     Çintımar, yaptığı yazılı açıklamada, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 11 Ağustosta yapılacak olan TFF Süper Kupa finalinin, Yeni Erzurum Stadında oynanması kararının isabetli bir karar olduğunu belirtti.
     Geçen yıl yapılacak finalin iptal edilmesinin ardından, stadı her an yeni bir final yapılabilir düşüncesiyle hazır tuttuklarını ifade eden Çintımar, şunları kaydetti:
     Zaten geçen yıl Başbakanımız Kupa Finalinin ilimizde oynanacağı müjdesini vermişti. Ancak şike soruşturması nedeniyle Federasyon Fenerbahçe-Beşiktaş maçını iptal etmişti. Nasip bu yılaymış. Galatasaray ile Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde ilimizde karşılaşacak. Türkiye Futbol Federasyonunun Süper Kupa finalini Erzurumda oynatma kararı alması, Erzurumun bir spor kenti olmasının kanıtıdır.
     Çintımar açıklamasında ayrıca, Süper Kupa finalinin Erzuruma verilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, 24 saat süreyle Yeni Erzurum Stadında mesai harcadıklarının da altını çizdi ve en iyi şekilde evsahipliği yapacaklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Muharrem Aksakallı
     Yayıncı: J.Jale Müminoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER