TGDden üyelerine Enez gezisi

TGDden üyelerine Enez gezisi


EDİRNE (A.A) - Trakya Gazeteciler Derneğince (TGD) Edirne merkez ve bölgelerindeki gazetecileri kaynaştırmak amacıyla Enez gezisi düzenlendi.
     Dernekten yapılan yazılı açıklamada, gezi kapsamında bir gece Enez Aqua Beachta kalan gazetecilerin burada Enez Belediye Başkanı Ahmet Çayır, AK Parti Enez İl Genel Meclisi Üyesi Coşkun Erkılıç ve TGD Başkanı Ali Soydan ile vakit geçirdiği kaydedildi.
     Gezi dolayısıyla Edirne merkez ve bölgelerindeki gazetecilerin kaynaştığı ve aralarındaki dayanışmanın artığı belirtilen açıklamada, gazetecilere Enezin tarihi ve kültürel alanlarının da gezdirildiği ifade edildi. Gazetecilerin Enez sahilinde denize girerek yoğun iş temposundan uzaklaştığı aktarılan açıklamada, etkinlikte gazetecilerin 13. İpsala Çeltik Kültür ve Sanat Festivaline de götürüldüğü kaydedildi.
     Geziye, Edirne Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Fikret Dişlioğlu, Edirne Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Beşir Yükse ve Edirne Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli Nusret Baksının da katıldığı ifade edildi.
    
     Muhabir: Cihan Demirci
     Yayıncı: Zeki Gümüş
<< Önceki Haber TGDden üyelerine Enez gezisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER