TGF Genel Başkan Yardımcısı Karakaş:

TGF Genel Başkan Yardımcısı Karakaş: -Gazetecilerin yıpranma hakkının geri verilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz


EDİRNE (A.A) - Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Karakaş, Gazetecilerin yıpranma hakkının geri verilmesi için çalışmalarımız sürdürüyoruz dedi.
     Karakaş, bir süre önce emekli olan Anadolu Ajansı Edirne Bölge Müdürlüğü muhabiri Rahmi Cinokur için Trakya Gazeteciler Derneğinde (TGD) düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, Türkiyede gazetecilik yapmanın zorluklarını tüm gazetecilerin yaşadığını söyledi.
     TGFnin gazetecilerin çalışma şartlarının iyileştirilmesi için çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Karakaş, Gazetecilerin 4 yıl önce alınan yıpranma hakkının yeniden sağlanması için girişimlerimiz sürüyor. Bununla ilgili yakın zamanda olumlu sonuç alacağımızı umuyorum. Hem insanların hüznünü hem savaşın acı yüzünü Türkiyeye ve dünyaya gösteren bir arkadaşımızın orada rehin tutulduğunu biliyoruz. Gazetecilerin yıpranmadığını, bu haktan faydalanmaması gerektiğini söyleyenlere en güzel ve en canlı örnek, Suriyede esir tutulan gazetecilerdir diye konuştu.
     Karakaş, emekli olan AA Muhabiri Rahmi Cinokura keyifli ve uzun bir ömür dilediğini ifade etti.
     TGD Başkanı Ali Soydan da Rahmi Cinokura yeni yaşamında başarılar dileyerek, dernek yönetimindeki çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
     Rahmi Cinokur da yemeğin kendisi için önemli olduğunu ifade ederek, Bu geceyi düzenleyen ve beni yalnız bırakmayan tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.
     Yemekte Cinokura meslektaşları çeşitli hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Hakan Şahin
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber TGF Genel Başkan Yardımcısı Karakaş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER