THKda vekaletle kurban kesimi ve kurban

THKda vekaletle kurban kesimi ve kurban derileri alımı -THK Ünye Şubesi Başkanı Sarı: Vatandaşlarımız THK aracılığıyla kurban keserek hem ibadetlerini yerine getirmiş olacak, hem de ihtiyaç sahiplerine yardım etmiş olacaklar


ORDU (A.A) - Türk Hava Kurumu (THK) Ünye Şubesi Başkanı İsmail Sarı, Vatandaşlarımız Türk Hava Kurumu aracılığıyla kurban keserek hem ibadetlerini yerine getirmiş olacak, hem de ihtiyaç sahiplerine yardım etmiş olacaklar dedi.
     Sarı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vekaletle kurban kesiminin 650 liralık hisse bedeliyle yapıldığını söyledi.
     Kurban Bayramında vekaleten kurban kesimi ve deri toplama için Ünyede THK personelinin hazır olduğunu belirten Sarı, Vekaleten kurban kesimi için bu sene yine Et Balık Kurumu ile anlaştık. Anlaşmada amacımız kar değil, vatandaşlarımıza hizmet etmek dedi.
     Kurbanlarını vekaleten THKya kestirenlerin paralarının boşa gitmeyeceğini ifade eden Sarı, şunları kaydetti:
     Bu seneki vekalet kurbanımızın bir hisse bedeli 650 lira, yabancı ülkelerden 365 Dolar veya 285 Avro olarak belirlendi. THKnın banka hesaplarına bu paralar yatırıldığı zaman vekaleten kurban kesimi onlar adına yapılacak ve kendilerine bildirilecek. Vatandaşlarımız THK aracılığıyla kurban keserek hem ibadetlerini yerine getirmiş olacak, hem de ihtiyaç sahiplerine yardım etmiş olacaklar. Yani iki kere hayır işlediklerine inanıyorum.
     Sarı, THKya vekaleten kurban kestirmek isteyenlerin PTT şubeleri ve bankalardaki THK hesaplarına para yatırmalarının veya telefon ve internet aracılığıyla THKya ulaşmalarının yeterli olacağını anlattı.
     Sarı, 2012 yılı Kurban Bayramında kesilecek kurbanların deri fiyatlarına ilişkin ise sığır derisinin kilosunu 2.80 lira, koyun derisinin tanesini 9.05 lira, keçi derisinin tanesini 7.05 lira olarak alacaklarını belirtti.
    
     Muhabir: Hacer Öztürk
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber THKda vekaletle kurban kesimi ve kurban Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER