THOFun genişletilmiş kurullar toplantısı

THOFun genişletilmiş kurullar toplantısı


BİTLİS (A.A) - Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) Bitlis Temsilcisi Metin Yasak, Antalyada yapılan Genişletilmiş Kurullar Toplantısına Bitlisten 4 kişinin katıldığını belirtti.
     Yasak, yaptığı yazılı açıklamada, toplantıda, federasyonun teknik kurul üyeliğine Erkan Çiçek, Güneydoğu Anadolu Bölgesi Koordinatörlüğüne Ali Eskin, yönetim kurulu yedek üyeliğine ise İkram Kızılcanın seçildiğini kaydetti.
     Son yapılan olağan genel kurulda, Serdar Durerin federasyonun basın yayın ve halkla ilişkiler kuruluna seçildiğini anımsatan Yasak, şunları kaydetti:
     İlimizde halk oyunlarının en iyi yere gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Bu bir bayrak yarışı. Bugüne kadar büyüklerimizin taşıdığı bu bayrağı, bundan sonra da biz layıkıyla taşıyacağız. Bitlisin adını, halk oyunları camiasında en üst seviyelere taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Federasyonumuz futboldan sonra, Türkiyenin ikinci büyük nüfusuna sahip. Federasyon Başkanımız Hayri Gürhan Ozanoğlu, ilimize değer vererek kadrosuna bizleri aldı. Gösterdiği teveccühten dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Yeni dönemde başkanımıza, THOF İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Gülere ve tüm ekibine başarılar diliyorum.
    
     Muhabir: Şener Toktaş
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber THOFun genişletilmiş kurullar toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER