THYden TTSOya ziyaret

THYden TTSOya ziyaret


TRABZON (A.A) - Türk Hava Yolları (THY) Ankara Kargo Bölge Müdürü Suat Ericekli ile Trabzon İstasyon Müdürü Osman Özyılmaz, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını (TTSO) ziyaret etti.
     Ericekli, ziyarette yaptığı konuşmada, yolcu taşımacılığında marka haline gelen THYnin kargo taşımacılığı da yaptığını ve bu hizmeti tanıtıcı çalışmalar yürüttüklerini belirtti.
     Yolcu taşımacılığında çok önemli bir noktaya geldiklerini, bunu kargo taşımacılığında da gerçekleştirmek istediklerini vurgulayan Ericekli, Biz bütün uçaklarımızla kargo taşıyoruz. Bunun yanında sadece kargo taşıyan uçaklarımız da var. İthalat-ihracat ağırlıklı kargo taşımacılığını ve iç hatlardaki kapasiteyi artırma çalışmalarımız var diye konuştu.
     TTSO Yönetim Kurulu Suat Hacısalihoğlu ise e-ticaret uygulamasının giderek arttığını ve kargo taşımacılığının da önem kazandığını ifade etti.
     THYnin başarılı çalışmalar yürüttüğünü yakından gözlemlediklerini belirten Hacısalihoğlu, şunları söyledi:
     Sadece yolcuya bağlı kalmayarak kargo çalışması yapmak rekabette de başka avantajları beraberinde getirecektir. THY çok önemli merkezlere uçuyor. Bunun yanında e-ticaret uygulaması dünyada giderek artıyor. Önümüzdeki yıllarda bu alanda büyük bir potansiyel olacaktır. Bizler de üyelerimizi bu e-ticaret uygulamasına yönlendirmeye çalışıyoruz. Özellikle Çin ve Uzakdoğu bağlantılı e-ticaret arttıkça, kargo alanında da bir yoğunluk oluşacaktır.
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber THYden TTSOya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER