TİKA Başkanı Çamdan Meram Belediye Başkanı

TİKA Başkanı Çamdan Meram Belediye Başkanı Kalaycıya ziyaret


KONYA (A.A) - Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Başkanı Dr. Serdar Çam, Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycıyı makamında ziyaret etti.
     Ziyarette, Belediyenin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Kalaycı, Kuruluşundan 22 yıl sonra kendi belediye hizmet binamıza kavuştuk. İnşallah en yeni ve kalıcı hizmet binamıza da 1 yıl sonra taşınmış olacağız. Kentsel dönüşüm çalışmaları, konut hamleleri, diğer fiziki ve sosyal hizmetlerle güzel ilçemiz Meramı yarınlara taşıyoruz dedi.
     Yaptığı güzel hizmetlerden dolayı Başkan Kalaycıyı tebrik eden TİKA Başkanı Dr. Serdar Çam ise Yurt dışı hizmetlerinizi de takip ediyorum. Yerel yönetimlerdeki başarılı kapasitenin yurt dışına aktarımı çok önemli. Özellikle Afrika ve Balkanlardaki çalışmalar. TİKA olarak belediyelerle daha etkin bir işbirliğine girmek istiyoruz diye konuştu.
     Kalaycı, ziyaret sonunda Çama Sahib-i Ata Camiinin maketi ile Sırçalı markasıyla yaptırdıkları kravatı hediye etti. TİKA Başkanı Çam da Kalaycıya tablo hediye etti.
    
     Yayıncı : Rıfat Yerlikay
<< Önceki Haber TİKA Başkanı Çamdan Meram Belediye Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER