Tır dorsesinde tehlikeli yolculuk

Tır dorsesinde tehlikeli yolculuk -Manisadan Sivasa mevsimlik işçi olarak çalışmak üzere TIRın dorsesinde giden ve jandarma ekipleri tarafından Nevşehirde fark edilen 79 kişi, minibüslerle gidecekleri yere gönderildi (Fo


NEVŞEHİR (A.A) - Manisadan Sivasa mevsimlik işçi olarak çalışmak üzere bir tırın dorsesinde giden ve Nevşehirde jandarma ekipleri tarafından fark edilen 79 kişi, minibüslerle gidecekleri yere gönderildi.
     Şanlıurfadan bir süre önce mevsimlik işçi olarak aileleriyle birlikte Manisaya giden işçiler, buradaki işlerin tamamlanmasının ardından T.Dnin kullandığı 38 ZN 261 plakalı tır ile yine çalışmak üzere Sivasa doğru yola çıktılar.
     Daha sonra, ihbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri Aksaray-Nevşehir karayolunun Acıgöl ilçesi mevkisinde söz konusu TIRı durdurarak arama yaptı. TIRın dorsesinin açılması üzerine, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 79 kişinin burada yolculuk yaptığı tespit edildi.
     Bunun üzerine TIR sürücüsü T.D. ile araç sahibi O.Mye usulsüz yolcu taşıdıkları gerekçesiyle ceza kesen ekipler, tehlikeli yolculuğu sona erdirdiler.
     İşçiler ve aileleri, olay yerine çağrılan minibüslere bindirilerek Sivasa doğru tekrar harekete geçtiler.
    
     Muhabir: Yücel Velioğlu / İsmail İçer
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Tır dorsesinde tehlikeli yolculuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER