TKİ Tavşanlı Linyitspor, ilk galibiyetini alma

TKİ Tavşanlı Linyitspor, ilk galibiyetini alma peşinde


KÜTAHYA (A.A) - PTT 1. Ligde ilk 3 haftada galibiyet alamayan TKİ Tavşanlı Linyitspor, yarın Denizlisporu konuk edecek.
     İlk hafta deplasmanda Samsunspor ile 1-1, ikinci hafta sahasında Boluspor ile 2-2 berabere kalan kırmızı-siyahlılar, 3üncü haftada Çaykur Rizespora rakip sahada 4-0 yenildi.
     Topladığı iki puanla 18 takımlı ligde 14üncü sırada yer alan TKİ Tavşanlı Linyitspor, 4üncü haftada yarın saat 16.00dan itibaren Denizlispor ile Tavşanlı Ada Stadında karşılaşacak.
     Engin İpekoğlunun çalıştırdığı Denizlispor, sahasında 1461 Trabzona 2-1 yenildikten sonra deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyesporu 1-0, sahasında da Adana Demirsporu 2-0 yenerek 3 haftada 6 puan aldı ve puan cetvelinin 5inci sırasına yerleşti.
     Teknik direktör Levent Devrim ve yardımcıları gözetiminde Denizlispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan TKİ Tavşanlı Linyitsporda cezalı oyuncu bulunmuyor. Rahatsızlığı bulunan stoper Serkan Özsoyun karşılaşmada oynayıp oynamayacağı maç saatine kadar belli olacak.
     Suat Arslanboğanın yöneteceği maçta yardımcılıkları Özgür Fatih Kalaycı ve Oğuz Terzi yapacak. Ömer Faruk Ocak da 4üncü hakem olarak görev yapacak.
     TKİ Tavşanlı Linyitspor, 5inci haftada, 30 Eylül Pazar günü saat 19.00dan itibaren deplasmanda Torku Konyaspor ile mücadele edecek.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber TKİ Tavşanlı Linyitspor, ilk galibiyetini alma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER