TKİ Tavşanlı Linyitspor yöneticilerinin ziyaretleri

TKİ Tavşanlı Linyitspor yöneticilerinin ziyaretleri -Kulüp Başkanı Koçyiğit ve yönetim kurulunun diğer üyeleri, Vali Çiftçi ile Kaymakam Hatipoğlunu ziyaret etti


KÜTAHYA (A.A) - TKİ Tavşanlı Linyitspor Kulübünün yeni yöneticileri, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi ile Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlunu makamlarında ziyaret etti.
     Tavşanlıda, 26 Kasımda gerçekleştirilen kongre sonrası kulüp başkanlığına seçilen Oktay Semih Koçyiğit ve beraberindekileri makamında kabul eden Çiftçi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konuklarına yeni dönemde başarılar diledi.
     Hatipoğlu da yeni yönetimin başarılı bir dönem geçirme temennisinde bulunarak, kulübe ve PTT 1. Ligde mücadele eden takıma destek olmak amacıyla ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.
     Koçyiğit, ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada, Tavşanlıdaki bütün resmi daireleri ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edip birlik ve beraberlik ortamı oluşturmaya çalıştıklarını anlatarak, Amacımız hep birlikte TKİ Tavşanlı Linyitspora sahip çıkmaktır. Ziyaretlerimize devam edeceğiz dedi.
     Ziyaretlerde, yönetim kurulu üyeleri Ali Benli, Şenol Karagöz, Bilal Gül, Metin Özgür Ergöçmen, Ümit Yaşar Kaleli, Kürşat Tabak, Kenan Ayaz ve Osman Uzuner hazır bulundu.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber TKİ Tavşanlı Linyitspor yöneticilerinin ziyaretleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER