TKİ Tavşanlı Linyitspor

TKİ Tavşanlı Linyitspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının ardından -Kütahya Belediye Başkanı İça: Tavşanlılı taraftarlar tarafından yapılan hareketleri uygun bulmuyor ve şiddetle kınıyorum


KÜTAHYA (A.A) - Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, bir grup TKİ Tavşanlı Linyitspor taraftarının, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında yaptığı hareketleri uygun bulmadığını ve şiddetle kınadığını bildirdi.
     İça, yaptığı yazılı açıklamada, TKİ Tavşanlı Linyitspor Kulübü Başkanı Dr. Oktay Semih Koçyiğit ve yönetim kurulu üyelerinin, kendisini 30 Kasımda makamında ziyaret ederek, 2 Aralıkta Dumlupınar Stadında oynanan TKİ Tavşanlı Linyitspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını izlemeye davet ettiğini belirtti.
     Stada gidip maçı izlediği bilgisini veren İça, şunları kaydetti:
     Kütahya ilimiz adına TKİ Tavşanlı Linyitspor oyuncuları ve yönetimini, aldıkları galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Ancak katıldığım maçta Tavşanlılı taraftarlar tarafından yapılan hareketleri uygun bulmuyor ve şiddetle kınıyorum. Biz Kütahya olarak ilçelerimizle büyük bir aileyiz. Tabii ki, aile içinde güzel olaylar olduğu gibi sorunlar, sıkıntılar da olabilir. Ancak dışarıya karşı bir bütün olmamız gerekiyor. Kütahyanın tüm ilçeleriyle olduğu gibi Tavşanlı ilçesiyle de birlik, beraberlik ve kardeşliği sağlamak için gayret gösteriyoruz. Bu konuda Tavşanlılı azınlıktaki bir gurubun yaptığı ve kimsenin kabul edemeyeceği hareketleri, tüm Tavşanlıya mal etmek haksızlıktır. Bu konuda yakınımda orada bulunan ilgili kişilere yaşananların yanlış olduğunu, bu tür uygunsuz hareketlerin ne Tavşanlıya ne de Kütahyalı hemşehrilerimize yarar sağlamayacağını ve bu konuda gerekli uyarıların yapılması hususunda ikazda bulundum. Gereğini yapacaklarını düşünüyorum. Gelecek karşılaşmalarda bir daha böyle olayların yaşanmamasını, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde tek yürek olarak Kütahya ilimiz için TKİ Tavşanlı Linyitsporumuzla, Kütahyasporumuzla kenetlenmemizi bekliyorum.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber TKİ Tavşanlı Linyitspor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER