Tokattan kısa kısa

Tokattan kısa kısa -Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevine bir süre önce atanan Arslan Erkan, hastane personeliyle tanıştı


TOKAT (A.A) - Tokat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevine bir süre önce atanan Op. Dr. Arslan Erkan, hastane personeliyle tanıştı.
     Hastanenin Konferans Salonunda düzenlenen tanışma toplantısında konuşan Erkan, Mesai saat 08.00de başlar, fakat saat 17.00de bitmez. İş ne zaman biterse, biz ne zaman kurumdan ayrılırsak o zaman biter. Biz çalışanlarımızı bir aile üyesi olarak görüyoruz. Aile üyelerinde dayanışma ve yardımlaşma duygusu ön plandadır. Bu nedenle kim bir olumsuzluk görürse ona müdahale edecek. Kim bir işin eksikliğini fark etmişse onu tamamlayacak dedi.
     Toplantıya, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Erol Yıldırım, Mali İşler Başkanı Mustafa Abbas, İdari İşler Başkanı Murat Onat ve hastane personeli katıldı.
    
     -Kimsesiz kadına yardım eli-
    
     Zile ilçesinde kimsesiz yaşlı bir kadın, huzurevine yerleştirildi.
     Zile Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Zile Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı, Zincirli Süfla Mahallesi Galata Sokakta ikamet eden, komşuların yardımlarıyla hayata tutunan, kış mevsiminde kömür sobasını yakamayan ve ihtiyaçlarını karşılayamayan Samiye Özatanın (84) huzurevine yerleştirilmesi için girişimlerde bulundu.
     İkamet ettiği evden zabıta ekiplerince alınan Özata, Tokat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile irtibata geçilerek Tokat Huzurevine yerleştirildi.
    
     Muhabir: Ekber Türkoğlu
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Tokattan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER