Tokat İl Jandarma Komutanı Köroğluna veda

Tokat İl Jandarma Komutanı Köroğluna veda yemeği


TOKAT (A.A) - Tokat Valisi Şerif Yılmaz, Erzincana tayini çıkan İl Jandarma Komutanı Albay Nuh Köroğluna veda yemeği verdi.
     Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Yılmaz,İ l Jandarma Komutanı Köroğluna polisevinde veda yemeği verdi. Yemekte konuşan Vali Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Nuh Köroğlunun gecesini gündüzüne katarak çalıştığını, hem insani değerleri hem de titiz ve fedakar görev anlayışıyla örnek bir komutan olduğunu ifade etti.
     Albay Köroğlunun çoğu zaman jandarma karakollarında askerleriyle beraber kaldığını belirten Yılmaz, Güvenlik güçlerimiz vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için gecesini gündüzüne katıyor. Komutanımız örnek bir insandır. Tokata veda ederken de arkasında güzel anılar bırakmış, görevine en iyi şekilde yerine getirmiştir diye konuştu.
     Köroğlu ise Görevimi yürütürken başta Valimiz olmak üzere, diğer komutanlarımızın, ilçe kaymakamlarımızın desteklerini gördüm. Görevimi yaparken bana vermiş olduğunuz destekten dolayı çok teşekkür eder, sizlere ve Tokat halkına sevgi ve şükranlarımı sunarım ifadelerini kullandı.
     Veda yemeğine, Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Özkara, Belediye Başkanı Adnan Çiçek, Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Gültekin, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin ile protokol üyeleri katıldı.
    
     Muhabir: Ekber Türkoğlu
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Tokat İl Jandarma Komutanı Köroğluna veda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER