Tokat Valiliği ile GOÜ arasında işbirliği

Tokat Valiliği ile GOÜ arasında işbirliği protokolü imzalandı


TOKAT (A.A) - Tokat Valiliği ile Gaziosmanpaşa Üniversitesi (GOÜ) arasında eğitim alanında işbirliği protokolü imzalandı.
     Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, Gaziosmanpaşa Lisesindeki protokol imza töreninde, Üniversite ile toplumun diğer kesimleri arasında yeterli işbirliği olmadığı söylenir, eleştirilir. İşte bu tür eleştirileri en aza indirmek için, devletin imkanlarını, milletin imkanlarını yine millet için harcamaya dönük bir işbirliği protokolü imzalamak için buradayız. Hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.
     GOÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin ise üniversitedeki bilgi birikimini, tecrübeyi Tokata yaymak istediklerini belirtti. Şahin, İşte bu sorumluluğun gereği olarak bugünkü protokolümüzü imzalıyoruz. İnşallah bu protokolle üniversite ile kamu, halkımız, bölgemiz ayrı gayrı durmayacak. Elimizdeki bilgi ve tecrübeyi paylaşacağız diye konuştu.
     Protokolle, eğitim süreçlerinin iyileştirilmesi, eğitim çalışanlarının kendilerini geliştirmelerinin sağlanması, eğitim uygulamalarının izlenmesi ve geliştirilmesi amaçlanıyor.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Tokat Valiliği ile GOÜ arasında işbirliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER