Tokatspor kupada 4 Büyüklerden biriyle eşleşmek

Tokatspor kupada 4 Büyüklerden biriyle eşleşmek istiyor -Teknik direktör Altunsoy: Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Türkiyenin dört büyük marka kulübünden birini Tokatta ağırlamak istiyoruz


TOKAT (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatsporun teknik direktörü Namık Altunsoy, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda 4 Büyüklerden birini Tokatta ağırlamak istediklerini söyledi.
     Altunsoy, kulüp tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, 16 Kasım Cuma günü yapılacak Ziraat Türkiye Kupası 4. tur kura çekiminde Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor takımlarından biriyle eşleşmek istediklerini belirtti.
     Süper Lig takımlarından biriyle eşleşerek Tokatın ismini tekrar Türkiye gündemine oturtturmak istediklerini aktaran Altunsoy, 3. turda Süper Lig ekibi Akhisar Belediyesporu eleyerek bunu kısmen başardıklarını hatırlattı.
     Kupada başarılı olarak kulübe ekonomik kazanç sağlamayı ve Tokatın tanıtımını yapmayı hedeflediklerini ifade eden Altunsoy, Dört büyük takımdan biriyle oynayacağımız maç, medyamızda daha geniş yer buluyor. Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Türkiyenin dört büyük marka kulübünden birini Tokatta ağırlamak istiyoruz. İyi bir futbolla Tokatta futbolun varlığını Türkiyeye tanıtmak istiyoruz. Çünkü kupanın ekonomik anlamda da getirisi oluyor. Her ne kadar bu, kulüp kasasına öğrendiğimiz ve bildiğimiz kadarıyla girmese de para icra işlemlerine gitse de nihayetinde Tokatsporun borcu azalacak gözüyle bakıyoruz. Cuma günü yapılacak kura çekimini camia olarak heyecanla bekliyoruz diye konuştu.
     Kupa maçlarında futbolcuların daha iyi oynadıklarını anlatan Altunsoy, Bizim konumumuzdaki takımların futbolcuları kendisinden üst ligdeki takımlara karşı oynadıkları zaman oyuna daha çok motive oluyor. Kupa maçları bir vizyon maçıdır. Ulusal kanallar yayınlıyor, daha çok basında yer alıyor. Genç, hedefi olan futbolcu arkadaşlarımız kendilerini vitrine çıkarmak için varlarını yoklarını ortaya koyuyorlar. Tabii biz de teknik adam olarak oyuncularımıza ciddi bir özgüven ve cesaret veriyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Tokatspor kupada 4 Büyüklerden biriyle eşleşmek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER