TOKİ, Beşikdüzüne 326 adet konut yapacak

TOKİ, Beşikdüzüne 326 adet konut yapacak -AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Demirci: Konutların, Halk Eğitim Merkezi binamızın arka tarafında bulunan 28 dönümlük şahıs arazisi üzerinde yapılmasına karar verildi


TRABZON (A.A) - AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından ilçeye 326 konut yapılacağını bildirdi.
     Demirci, gazetecilere yaptığı açıklamada, konutların ilçe adına önemli bir yatırım olacağını belirterek, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktarın verdiği sözü yerine getirmesinden dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.
     Konutların yapılacağı alan konusunda farklı alternatifler üzerinde durulduğunu ifade eden Demirci, Son olarak Ankaraya yaptığımız ziyaretin ardından Halk Eğitim Merkezi binamızın arka tarafından bulunan 28 dönümlük şahıs arazisi üzerinde yapılmasına karar verildi. Bu arazi üzerine 326 konut sığmaktadır. Bu konuda emeği gecen başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız sayın Erdoğan Bayraktar olmak üzere, milletvekillerimize ve bakan yardımcımız sayın Muhammet Baltaya teşekkür ediyoruz diye konuştu.
     Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun ise konutların yapılacağı arazinin belediye üzerinden TOKİye devrinin yapılacağını, bugüne kadar üzerilerine düşen görevi yaptıklarını, bundan sonra da gerekli katkıyı sağlayacaklarını sözlerine ekledi.
     Öte yandan, konutların 230 tanesinin 3+1, 96 tanesinin ise 2+1 olarak planlandığı öğrenildi.
    
     Muhabir: Muhammet Taş / Burak Altunöz
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber TOKİ, Beşikdüzüne 326 adet konut yapacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER