TOKİ, Simavda Anadolu İmam Hatip Lisesi

TOKİ, Simavda Anadolu İmam Hatip Lisesi yaptıracak


KÜTAHYA (A.A) - Simav ilçesinde, Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Anadolu İmam Hatip Lisesi binası yaptırılacak.
     AK Parti Simav İlçe Başkanı Mehmet Yağcı, AA muhabirine, Simavın okul yönünden tüm eksikliklerinin giderildiğini söyledi.
     Endüstri Meslek Lisesinden sonra Anadolu İmam Hatip Lisesi binasının ihalesinin, TOKİ tarafından 30 Ekimde gerçekleştirileceğini belirten Yağcı, şöyle konuştu:
     24 derslikli eğitim bloku, 200 kız, 200 erkek öğrencinin barınabileceği iki ayrı pansiyon ve spor salonunun bulunacağı, alt yapısı ve çevre düzenlemesinin gerçekleştirileceği Anadolu İmam Hatip Lisesi, Beyce beldesinde adeta bir yerleşke özelliği taşıyan, depreme dayanıklı modern binalardan oluşacak. Bu yatırımın Simava kazandırılmasında talimatları bulunan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğana, Milli Eğitim Bakanımız Ömer Dinçere, Kütahya Valimiz Kenan Çiftçiye, AK Parti Kütahya milletvekilleri ve İzmir Milletvekili Hamza Dağa, eski ve yeni İl Milli Eğitim Müdürlerimize, eğitim tesisine yer gösteren Beyce Belediye Başkanımız Yunus Gümüş ve belde halkına teşekkür ederim. Anadolu İmam Hatip Lisesi yerleşkesi şimdiden öğrencilerimiz ve halkımıza hayırlı olsun.
    
     Muhabir: Zekeriya Türkel / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber TOKİ, Simavda Anadolu İmam Hatip Lisesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER