Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi

Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi -Alanyada ALTSO Kadın Girişimci üyelerine Gönül Elçileri Projesi tanıtıldı


ANTALYA (A.A) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın eşi Emine Erdoğanın himayelerinde gerçekleştirilen Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Kadın Girişimci üyelerine tanıtıldı.
     Alanya Kaymakamı Erhan Özdemirin eşi Ayşe Özdemir, ALTSO Meclis Salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Gönül Elçileri Projesinin tanıtımını yaptıklarını söyledi.
     Kadının toplumda değerinin her geçen gün arttığını söyleyen Özdemir, Temel olan kadındır. Evde, dışarıda, her yerde kadın... Yapılandırmayı yapan, eğitimi veren kadındır. Bu projenin başarılı olmasında da en büyük pay yine kadında olacaktır dedi.
     Gönül elçileri projesinin kendisi için büyük anlamı olduğunu dile getiren Özdemir, Benim anladığım gönül verdiğinden beklentisi olmayandır. Gönüllülük demek fedakarlık demektir. Bu fedakarlıktan da en çok biz kadınlar anlıyoruz diye konuştu.
     Katılımcılara proje hakkında sunum eşliğinde bilgiler veren sosyal hizmet uzmanı Sevgi Abacı Eker, herkesi gönül elçisi olmaya davet etti.
     Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü öğretmenlerinden Birgül Şentürk de gönüllülük kavramını anlattı.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER