Toplum Yararına Çalışma Programı

Toplum Yararına Çalışma Programı -Zile Belediyesinde 50 kişi çalışmaya başladı


TOKAT (A.A) - Zilede Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında 50 kişinin belediyede işe başladığı bildirildi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, İŞKURla iş birliğiyle yapılan çalışma kapsamında, 50 işçi belediyede göreve başladı.
     Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, bu proje çalışmasıyla ilçenin altyapısının yenilenmesi, çevre temizliği ve düzenlemesi hizmetlerini yerine getirilmesini amaçladıklarını belirterek, şunları kaydetti:
     Bu amaçla ilçemize ait mahalle, cadde ve sokaklarının kaldırım, yol, asfalt bakımı ve diğer eksiklerinin giderilmesiyle birlikte, belediyemizin asli görevlerinden olan yer altı içme suyu, şehir şebeke sisteminin bakım ve onarımlarının sağlanması, kanalizasyon hizmetlerinin yerine getirilmesi, belediyemize ait park ve bahçelerinin yenilerinin yapılması, mevcut olanların bakım ve eksikliklerinin giderilmesi faaliyetlerin gerçekleştirileceğiz. İlçemize ait 24 adet mahallenin çevre temizliği ve düzenlemesi ile altyapı sorunlarının giderilmesi noktasında iş başı yapan personellerin hizmetlerin yerine getirilmesinde faydalı olacaklarına inanıyorum. 8 ay sürecek olan bu projede Zilemize destek sağlayan İŞKURa teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Ekber Türkoğlu
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Toplum Yararına Çalışma Programı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER