Toprağa verildiği gün şiir kitabı çıktı

Toprağa verildiği gün şiir kitabı çıktı -Kanser nedeniyle hayatını kaybeden şair Aslanalpın, 4üncü şiir kitabı, toprağa verildiği yayımlandı


SAKARYA (A.A) - Kanser nedeniyle hayatını kaybeden şair Sevim Aslanalpın, 4üncü şiir kitabı, toprağa verildiği gün yayımlandı.
     Kanser tedavisi gördüğü hastanede 53 yaşında hayatını kaybeden Aslanalpın son şiir kitabı Mutluluk Desen Olsun, toprağa verildiği gün baskıdan çıkarak okurlara ulaştırıldı.
     Aslanalpın eşi Özkul Aslanalp, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eşinin ölümle pençeleştiği günlerde dahi şiir kitabı için uğraştığını anlattı.
     Eşim 4üncü kitabını göremedi diyen Aslanalp, 5inci kitabı da hazır, onu da bastırmak istiyorum. 6ıncı kitap ise birlikte kaleme aldığımız yaşanmışlıklar. Onu da yakın bir tarihte bastırıp okurlara ulaştıracağız ifadelerini kullandı.
     Çıldırdı Duygularım, Dönerken Dünya ve Gönlümün Sev Zamanı adlı 3 şiir kitabı daha bulunan Sevim Aslanalp, ülke çapında düzenlenen yarışmalarda da çeşitli dereceler elde etmişti.
     Meme kanseri hastalığı nedeniyle tedavi altına alınan Aslanalp, 8 yıl süren tedavinin ardından Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmişti.
    
     Muhabir: Sedat Balta / Mehmet Özcan
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Toprağa verildiği gün şiir kitabı çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER