Torku Konyasporlu futbolcu Ali Zitouni:

Torku Konyasporlu futbolcu Ali Zitouni: -Torku Konyaspora geldiğim için mutluyum. Tek düşüncemiz takımımızın Süper Lige yükselmesi


KONYA (A.A) - TFF 1. Lig takımlarından Torku Konyasporun Medical Park Antalyaspordan transferi Ali Zitouni, yeni takımına gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tek düşüncelerinin takımın Süper Lige yükselmesi olduğunu belirtti.
     Zitouni, ikinci kamp döneminde dahil olduğu yeşil-beyazlı ekipte güzel günler geçirdiğini söyledi.
     Amacının şampiyonluğu hedefleyen Torku Konyaspora katkı sağlamak olduğunu ifade eden Zitouni, takım olarak iyi bir hava yakaladıklarını anlattı.
     Kamp döneminde oluşan iyi havayı maçlara yansıtarak, Süper Lige çıkmak istediklerini vurgulayan Zitouni, şunları kaydetti:
     5 yıl aralıksız Medical Park Antalyaspor formasını giydim. Türkiyeyi çok seviyorum. Birkaç yıldır yeşil-beyazlı ekip beni istiyordu ama transferim bir türlü gerçekleşmemişti. Oturdum, düşündüm ve benim için en doğru kararın Torku Konyaspor olduğuna karar verdim. Her şey yolunda. Torku Konyaspora geldiğim için mutluyum. Tek düşüncemiz takımımızın Süper Lige yükselmesi.
     Zitouni, takımda arkadaşlığın çok iyi olduğunu, yabancılık çekmeden takıma uyum sağladığını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mümin Altaş
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Torku Konyasporlu futbolcu Ali Zitouni: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER