Toroslarda kaldırımsız sokak kalmaycak

Toroslarda kaldırımsız sokak kalmaycak


MERSİN (A.A) - Toroslar Belediyesi, sınırları içerisinde bulunan mahalle ve sokaklarda yol düzenleme ve kaldırım çalışmasına hız verdi.
     Zeki Ayan Mahallesinde başlatılan kaldırım çalışmalarını inceleyen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Toroslarda kaldırımsız sokak bırakmayacaklarını söyledi.
     Tuna, Torosların fiziki yapısını çağdaş kent kimliğine uygun hale getirmenin çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek, Amacımız, çağdaş şehir yaşamını oluşturan yol, asfalt, kaldırım gibi hizmetlerimizi eksiksiz yürüterek, bölgemizde yaşayan insanlarımızın fiziksel ve sosyal yaşamlarını kolaylaştırmaktır dedi.
     Turgut Türkalp, Zeki Ayan, Tozkoparan, Portakal, Selçuklar, Çukurova, Akbelen ve Halkkent mahallerinde kaldırım çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek, Zeki Ayan Mahallesinde var olan eksikliklerin tamamını gideriyoruz. Zeki Ayan Mahallemizde kaldırımsız bir tane sokağımız kalmayacak. Kaldırım çalışması yapıldıktan sonra bu sokaklarımızı asfaltla kaplayacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Toroslarda kaldırımsız sokak kalmaycak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER