Toroslarda vezneler haftasonu açık

Toroslarda vezneler haftasonu açık


MERSİN (A.A) - Toroslar Belediyesi, 30 Kasım 2012 tarihinde sora erecek emlak ve çevre temizlik vergisinin ikinci taksit ödemelerinde vatandaşların sorun yaşamaması için belediye veznelerini 24 Kasım Cumartesi ve 25 Kasım Pazar günleri de açık tutacak.
     Vezne önlerinde uzun kuyruklar oluşmaması için mükelleflerden, ödemelerini son güne bırakmamalarını isteyen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, zamanında ödenmeyen vergilerin cezalı duruma düşeceğini hatırlatarak, geçmiş döneme ait borçların da ödenmesinin ihmal edilmemesi gerektiğini kaydetti.
     Tuna, mükelleflerin; belediye hizmet binasındaki veznelerin yanı sıra, Yalınayak ve Güneykent mahallelerinde bulunan Toroslar Belediyesi Teknik Hizmetler Müdürlüğünde açılan tahsilat şubelerinde de haftasonu vergi borçlarını yatırabileceklerini dile getirerek, Vatandaşlardan ricamız vergilerini son güne bırakmadan yatırmalarıdır. Böylece son günlerde izdiham nedeniyle vergilerini yatırırken zorluk çekmezler. Ayrıca mükelleflerimiz vergilerini kredi kartıyla da ödeyebilirler dedi.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber Toroslarda vezneler haftasonu açık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER