Toroslarda galibiyet sevinci

Toroslarda galibiyet sevinci


MERSİN (A.A) - Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5. grupta Mersini temsil eden Toroslar Belediyespor, ligin 4. haftasında evinde oynadığı müsabakada Karaman Belediyesporu 3-1 mağlup etti.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Toroslar Belediyespor aldığı bu galibiyetle birlikte puanını 9a yükselterek liderlik koltuğuna oturdu. 22. dakikada Erman Devecinin attığı gol sonrası 1-0 yenik duruma düşen Toroslar Belediyespor, bu golün şokunu üzerinden çabuk atarak 34. dakikada Mahir ile beraberliği yakaladı.
     Maçın ilk devresi 1-1 beraberlikle sonuçlandı. İkinci yarıya da galibiyet parolasıyla çıkan Toroslar Belediyesporun geliştirdiği ataklar, 72. dakikada sonuç verdi. Bu dakikada yine Mahir hem takımının hem de kendisinin 2. golünü kaydetti.
     Maçın sonlarına doğru Anıl ile bir gol daha bulan Toroslar Belediyespor rakibini 3-1 mağlup ederek 3 puana ulaştı ve liderlik koltuğuna oturdu.
     Toroslar Belediyespor Başkanı Hamit Tuna, açıklamada, takımın her geçen gün daha iyi mücadele ettiğini belirtti.
     Alınan galibiyetin ardından liderliğe yükselmelerinin kendileri için ayrı bir mutluluk olduğunu ifade eden Tuna, teknik heyeti ve oyuncuları kutlayarak, liderliği ligin sonuna kadar sürdüreceklerine inandıklarını vurguladı.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Toroslarda galibiyet sevinci Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER