Torul Kaymakamı Karal:

Torul Kaymakamı Karal: Vali Yardımcılığına vekalet etmek, ilçemdeki işlerin daha hızlı çözülmesine yardımcı oluyor


GÜMÜŞHANE (A.A) - Torul Kaymakamı Recai Karal, Vali yardımcılığına vekalet etmek, ilçemdeki işlerin daha hızlı çözülmesine yardımcı oluyor dedi.
     Karal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda tarafından münhal bulunan Vali Yardımcılığı görevinin yürütülmesi için vekaleten görevlendirildiğini belirterek, Görevim fazla projeli olan işleri yürütmek. Bu projelerin hayata geçirilmesi için çalışacağım. Yeter ki iş olsun. İş olduktan sonra hiçbir zaman çalışmaktan kaçınmaz, emeğimizi esirgemeyiz dedi.
     Gerek Vali Yardımcılığı, gerekse Torul Kaymakamlığı görevinde vatandaşlara hizmette kapının sonuna kadar açık olduğunu ifade eden Karal, şunları söyledi:
     Şu anda vekalet ettiğim Vali Yardımcılığı görevimde Devlet Su İşleri, Karayolları, Müftülük, Bilim ve Sanayi, Orman ve Su İşleri Bakanlığına bağlı kurumların görevlerini yürütüyorum. İşin yoğunluğuna göre gerek vali yardımcılığı gerekse kaymakamlık görevlerini yürütüyorum. Asıl görevimiz Torul Kaymakamlığı. Vali Yardımcılığındaki görevimi ise daha çok proje olarak takip edeceğim. Bunun yanı sıra Sayın Valimizin ivedilikle verdiği görevler var. İki göreve bakmak benim için zor olmuyor.
     Vali Yardımcılığı görevinin ilçesine de faydası olduğunu kaydeden Karal, İlçemin işlerini burada çabucak takip edebiliyorum. Vali Yardımcılığına vekalet etmek, ilçemdeki işlerin daha hızlı çözülmesine yardımcı oluyor diye konuştu.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Torul Kaymakamı Karal: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER