Tosyada Yerel Projeler Tanıtım Toplantısı yapıldı

Tosyada Yerel Projeler Tanıtım Toplantısı yapıldı


KASTAMONU (A.A) - Tosya ilçesinde, Yerel Projeler Tanıtım Toplantısı yapıldı.
     Tosya Müftülük Konferans Salonunda yapılan toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yaşar Dolapçı, Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Korkmaz, Tosya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Cemalettin İpek ve Mesut Şeker, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.
     İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, toplantıda yaptığı konuşmada, mesleki anlamda varlık nedenlerinin öğrenciler olduğunu belirterek, makamların gelecek nesillere hizmet etmek için oluşturulduğunu söyledi.
     Öğrencinin merkeze konulması durumunda doğru işlerin yapılabildiğini ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu:
     Hiç birimiz bulunduğumuz görevlere zorla getirilmiş değiliz. Hepimiz kendi isteğimizle eğitimciliği seçtik. Bu yüzden el birliği ile en iyi hizmeti yapmamız lazım. Her şeyden önce üzerimize atılı bulunan kul hakkını mutlaka ödememiz gerekiyor. 75 milyonun katkılarıyla maaşımızı alıyoruz. Onların hakları bize geçiyor. Bu nedenle helal ettirmemiz gerekiyor. Öğretmen, bana sahip çıkan bir ilçe, il müdürlüğü var diye düşünmeye başlarsa, biz bir şeyler yapmaya başlamışız demektir. Bizler, birbirimize rağmen iş yapacak insanlar değiliz. Birbirimizle birlikte el birliği ile iş yapacak insanlarız.
     Konuşmanın ardından projelerin tanıtımı gerçekleştirildi.
    
     Muhabir: Mehmet Ulusoylar
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Tosyada Yerel Projeler Tanıtım Toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER