TOSYÖV destekleme dernekleri başkanları,

TOSYÖV destekleme dernekleri başkanları, Afyonkarahisar Başkanı Beşeri ziyaret etti


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfının (TOSYÖV) İzmir, Gaziantep ve Denizli destekleme dernekleri başkanları, Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşeri ziyaret etti.
     TOSYÖV Gaziantep Destekleme Derneği Başkanı Necati Binici, ziyarette yaptığı konuşmada, Afyonkarahisarın son dönemde bir çok yeniliği başlatan il olduğunu kaydetti.
     TOSYÖV genel kurulunun geçen günlerde gerçekleştiğini hatırlatan Binici, şöyle konuştu:
     Bizler, istihdamın yüzde 90lara yakını sağlayan KOBİlerin desteklenmesi ve daha hızlı adımlar atması için üzerimize düşeni yapma gayreti içindeyiz. Türkiyenin geleceğine imza atacak olanlar KOBİlerdir. Yeter ki destek verilsin. Çünkü istihdamın ve özellikle ticaret hacminin büyük bölümünü KOBİler gerçekleştiriyor.
     TOSYÖV Denizli Destekleme Başkanı Seçil Tok da yeni fikirler ve düşünceler oluşturmak, TOSYÖVün misyonuna uygun olarak neler yapabileceğini konuşmak için bir araya geldiklerini bildirdi.
     TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer de TOSYÖVün Türkiyede 23 destekleme derneğinin bulunduğunu anlatarak, bu dernek başkanlarının kendi illerinde çok önemli görevler üstlendiğini, KOBİlerle ilgili çok önemli çalışmalar yaptığını söyledi.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör / Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber TOSYÖV destekleme dernekleri başkanları, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER