Trabzondaki sağanak

Trabzondaki sağanak -Vali Recep Kızılcık: Can kaybının olmaması bizi oldukça mutlu etti -Bölgede hasar tespit çalışmalarına bugünden itibaren başlanacak


TRABZON (A.A) - Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Beşikdüzü ilçesindeki sağanak sonucu meydana gelen su baskınlarında can kaybının olmamasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
     Vali Kızılcık, ilçe merkezinde su baskınlarının olduğu alanları gezerek iş yerleri hasar gören esnafa geçmiş olsun dileğinde bulundu.
     Vali Kızılcık, incelemenin ardından yaptığı açıklamada, saat 4.00 sıralarında başlayan yoğun lokal yağışın ilçe merkezini etkilediğini belirterek, Yağmur 4-5 saat sürdü. Birçok iş yerinde su baskınları meydana geldi. İş yerlerinde maddi hasarlar var, can kaybının olmaması bizi oldukça mutlu etti dedi.
     Altyapının çok önemli olduğunu, bu tür çalışmalar yapılırken dikkatli davranılması gerektiğini vurgulayan Vali Kızılcık, Altyapıdan kaynaklanan bazı sorunlar bu tür olumsuzlukların yaşanmasına neden olabiliyor. İlçede köy yollarında bir sorun yok. İş yerlerindeki suların temizlenmesi için çalışmalar sürüyor. Zararların karşılanması için hasar tespit çalışmalarına bugünden itibaren başlanacak diye konuştu.
     Kızılcık, suların bazı okulların bahçelerinde birikmesi nedeniyle ilçede okulların bugün tatil edildiğini de söyledi.
     Vali Kızılcık, bir vatandaşın da heyelan korkusu nedeniyle rahatsızlandığını, sağlık ekiplerinin müdahale ettiği bu vatandaşın durumunun iyi olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Zafer Sel / Asena Akçay
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzondaki sağanak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER