Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, mahalle

Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, mahalle ziyaretlerinde bulundu


TRABZON (A.A) - Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi.
     Gümrükçüoğlu, Pazarkapı ve Çarşı Mahallesini ziyaret ederek, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Esnaf ziyaretlerinde de bulunan Gümrükçüoğlu, fırsat buldukça mahalle ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiğini söyledi.
     Ziyaretler sayesinde mahallelerin sorunlarını yerinde görme imkanı yakaladıklarını belirten Gümrükçüoğlu, Bizler her zaman bu şehrin asıl sahibi olan vatandaşlarımızın emrindeyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu kadim kente en iyi hizmeti vermenin gayreti içindeyiz dedi.
     Gümrükçüoğlu, ayrıca Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesini de ziyaret etti. Başhekim Prof. Dr. Ekrem Algünden çalışmalar hakkında bilgi alan Gümrükçüoğlu, poliklinik sayısı 2 bin 500ün üzerine çıkan hastaneye vatandaşların ulaşım yönünden sıkıntı yaşamaması için ilave servisler koymayı planladıklarını söyledi.
     Hastanenin bütün bölgeye hizmet verdiğini vurgulayan Gümrükçüoğlu, Hastanemiz modern donanımlı, rahat odaları ve güler yüzlü personeli ile vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti sunmaktadır. Gayretlerinden dolayı Algüne ve bütün çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum diye konuştu.
     Gümrükçüoğlu, hastaları da ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, mahalle Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER