Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu:

Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: Trabzon, dünyanın en güzel kentlerinden biri olacak


TRABZON (A.A) - Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon, dünyanın en güzel kentlerinden biri olacak dedi.
     Gümrükçüoğlu, Kunduracılar Caddesindeki esnafla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.
     Esnafın ülkenin bel kemiği olduğunu belirten Gümrükçüoğlu, Bu nedenle esnafımız ile sık sık bir araya gelmeye gayret gösteriyoruz. Mahallelerimizin ve bulundukları bölgenin sorunlarını en iyi bilen esnafımızdır. Sizlerin görüş ve önerileri bizlere yol gösterici oluyor diye konuştu.
     Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Gümrükçüoğlu, başlattıkları kentsel dönüşümler, yol ve altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla Trabzonun, dünyanın en güzel, yaşanılabilir kentlerinden biri olacağını söyledi.
     Trabzonun büyükşehir olacağını kaydeden Gümrükçüoğlu, şunları söyledi:
     Büyükşehir için gerekli hazırlıklar tamamlandı. Büyükşehir belediyesi ile kent birçok avantajlara kavuşacak. Büyükşehirle birlikte altyapı yatırımları birlikte yürütüleceğinden hizmetler bir bütünlük arz edecek. Mükerrerlik ortadan kalkacak. Böylece daha az masrafla daha büyük projeleri vatandaşların hizmetine sunacağız. İmar bütünlüğü sağlanacağından kentimizi gelecek kuşaklara daha güzel bir şekilde aktaracağız. Esnafımıza bir külfet bineceği ifade ediliyor. Bu katiyetle oranın belediye meclisleri yetkisi alanındadır. Öyle bir yük de binmeyecek.
     Belde belediyelerinde gelecek mahalli seçimlerde belde başkanlığı seçiminin yapılmayacağını belirten Gümrükçüoğlu, Ama mevcut belde binalarındaki teknik donanım ve personel muhafaza edilecek. Binaları, iş makineleri, hizmetleri harfiyen devam edecek. Yani o yerlerimizi hizmetin içinde tutacağız. Bunun yanında belde belediye başkanlarımızın bulundukları beldelerde tecrübelerinden faydalanacağız dedi.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER