Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu:

Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: Trabzonu dünya kenti yapmak için çalışıyoruz


TRABZON (A.A) - Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonu dünya kenti yapmak için çalıştıklarını söyledi.
     Gümrükçüoğlu başkanlığında, Belediye Meclisi Toplantı Salonunda düzenlenen, Belediye Meclis Toplantısında, belediyenin 2013 yılı performans programı üzerinde müzakereler yapıldı.
     Bütçe görüşmelerinin önemli altyapısını oluşturan performans programının çok titiz ve dikkatli bir şekilde hazırlandığını belirten Gümrükçüoğlu, emeği geçenlere teşekkür ederek, Bu program doğrultusunda Trabzona hep birlikte önemli hizmetler yapmaya devam edeceğiz dedi.
     Gümrükçüoğlu, Trabzonu gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak için çalışmaları gece gündüz sürdürdüklerini, uygulamaya koydukları büyük projelerle Trabzonu bir dünya kenti yapmak için gayret gösterdiklerini vurgulayarak, şunları söyledi:
     Tabakhane, Zağnos, Çömlekçi, Ayasofya kentsel dönüşüm projeleri, Kanuni Bulvarı, Erdoğdu, Uğurlu-Karşıyaka yollarının tamamlanması, kavşak düzenlemeleri, Akyazı Spor Kompleksi ve diğer projelerin tamamlanmasıyla birlikte Trabzon bir dünya kenti haline gelecektir. Bu anlamda bizlere her zaman destek veren, eleştiri, görüş ve katkılarıyla bizlere yol gösteren tüm meclis üyelerimizle gurur duyuyorum.
     2013 yılı performans programı, meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER