Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu:

Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: Çömlekçi kentsel dönüşümünde vatandaşın hakkını ve hukukunu korumaya devam edeceğiz


TRABZON (A.A) - Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çömlekçi kentsel dönüşümünde vatandaşın hakkını ve hukukunu korumaya devam edeceklerini bildirdi.
     Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzonda yapılan diğer kentsel dönüşüm projeleri gibi Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesinde de her zaman vatandaşın hakkının ve hukukunun yanında olduklarını belirtti.
     Vatandaşların eğer kamulaştırılan yerlerin, takdir edilen değerlerin üzerinde olduğu kanaatindeyse kentsel dönüşümlerde bugüne kadar uygulanan yöntemlerle yargıya başvurabileceklerini ifade eden Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:
     Bunun sonunda ortaya çıkan değerlere göre herkes hakkına razı olur. Bilinen köyü yeniden tarif etmeye gerek yok. Çömlekçi kentsel dönüşümünde vatandaşlarla görüşmelere başlandıktan sonra bazı kesimler, Çömlekçiyi rantçılara teslim etmeyeceğiz söylemleri ile kamuoyunun karşısına çıktılar. Ortada rant yok. Ne rantı- TOKİ Türkiyede ve Trabzonda yaptığı kentsel dönüşümlerden bir kuruş kar etmemiştir. Çömlekçide rant var diyenler gelsin hesap etsin de anlayalım. Ortada rant yok, kimse tribüne oymasın. Çömlekçi kentsel dönüşümünde vatandaşın hakkını ve hukukunu korumaya devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER