Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu:

Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şoför esnafımızın yanındayız


TRABZON (A.A) - Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şoför esnafımızın yanındayız dedi.
     Akçaabat Minibüsçüler Kooperatifi üyesi şoförlerle bir araya gelen Gümrükçüoğlu, şoförlerin sorun ve isteklerini dinledi.
     Göreve geldikleri günden bugüne kadar her zaman şoför esnafının yanında yer aldıklarını ifade eden Gümrükçüoğlu, Sizler emeğinizle, zekanızla, yeteneğinizle, maharetiniz ve paranızla insanlarımızın ulaşımlarını sağlıyorsunuz. Sizler aynı zamanda kamu hizmeti yapıyorsunuz. Şoförlük aynı zamanda sevabı da çok olan bir meslektir. Çoluğumuz çocuğumuzu sizlere emanet ediyoruz. O bakımdan emeklerinizden ve yüreklerinizden ötürü Allah razı olsun. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şoför esnafımızın yanındayız dedi.
     Belediye Başkan Yardımcısı Osman Gökhan Bali ise Trabzonun büyükşehir olmasından dolayı kentteki tüm ulaşım hizmetlerini büyükşehirin koordine edeceğini kaydederek, ulaşım altyapı çalışmalarını şimdiden hazırlamaya başladıklarını söyledi.
     Toplantıya katılan AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk, Akçaabat Şoförler Odası Başkanı Ali Şentürk, Akçaabat Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Erkan Tamer de şoför esnafının sorun ve isteklerine çözüm bulmak amacıyla her zaman yanlarında olan Gümrükçüoğluna teşekkür etti.
    
     Muhabir: Asena Akçay
     Yayıncı: Tuncay Bekar
<< Önceki Haber Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER