Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu:

Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: Trabzon Belediye Meclisi her zaman olduğu gibi bundan sonra da Trabzonsporun yanında olmaya devam edecektir


TRABZON (A.A) - Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Belediye Meclisi her zaman olduğu gibi bundan sonra da Trabzonsporun yanında olmaya devam edecektir dedi.
     Gümrükçüoğlu, Belediye Meclis Toplantısında yaptığı konuşmada, 2010-2011 futbol sezonunda Trabzonsporun şampiyonluğunun engellendiği, bugüne kadar hakkı olan kupanın tescil edilerek tesliminin gecikmiş olduğu gerekçesiyle temsili şampiyonluk ve kupa anıtının dikilmesi için birçok dilekçe aldıklarını belirtti.
     Vatandaşlardan gelen talepleri ilgili yönetmelik gereği Trabzon Belediyesi Kültür Araştırma Kuruluna havale ettiklerini ifade eden Gümrükçüoğlu, Kültür Araştırma Kurulundan gelecek tavsiye niteliğindeki kararı, Trabzon Belediye Meclisi Kültür, Çevre ve Spor Komisyonunun kararı sonrasında Belediye Meclisine gelecek. Trabzon Belediye Meclisi her zaman olduğu gibi bundan sonra da Trabzonsporun yanında olmaya devam edecektir. Bu süreci yönetmelikler gereği sürdürerek sonuca doğru gideceğiz dedi.
     Böyle bir girişim sürecinde önemli muhataplarından birinin de Trabzonspor olduğunu kaydeden Gümrükçüoğlu, temsili kupa ve şampiyonluk anıtının dikilmesinin, devam eden yargı sürecinde TFF ve UEFA gibi ulusal ve uluslararası kuruluşlar nezdinde Trabzonsporun hukuki durumunu ilgilendirdiğinden, bu konudaki görüşlerinin yönetim kurulu kararı ile kendilerine bildirilmesi için Trabzonspora resmi yazı yazdıklarını söyledi.
    
     Muhabir: Asena Akçay
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER