Trabzon Belediyesi Yaz Yüzme Kursu başladı

Trabzon Belediyesi Yaz Yüzme Kursu başladı


TRABZON (A.A) - Trabzon Belediyesince düzenlenen yaz yüzme kursu başladı.
     Mehmet Akif Ersoy Yüzme Havuzunda 300 öğrencinin ve 6 eğitmenin katılımıyla gerçekleştirilecek olan yüzme kursu açılışına belediye başkan yardımcıları Osman Gökhan Bali, Hüseyin Turan, Belediyespor Kulüp Başkanı Nihat Demir ve sporcular ile davetliler katıldı.
     Nihat Demir burada yaptığı konuşmada, her yıl geleneksel olarak yaptıkları yaz yüzme kursu ile geleceğin yüzücülerini yetiştirmeyi amaçladıklarını belirterek, Her yıl olduğu gibi bu yaz sezonunda da düzenlediğimiz kurslarla bilmeyenlere yüzme öğretilecek, bilenler ise kendilerini daha da geliştirme imkanına kavuşacak. Kurslarda mahallelerden servis araçlarıyla gelen öğrenciler haftada 2 gün antrenman yapacak dedi.
     Vücut gelişimi ve sağlık için yüzmenin çok önemli olduğunu ifade eden Demir, Belediye olarak spor adına önemli çalışmalar yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz şeklinde konuştu.
     Hüseyin Turan ise, her yıl geleneksel olarak açılan yaz yüzme kurslarıyla çocukların sağlıklı gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçladıklarını ifade ederek, Tecrübeli hocaların görev aldığı kurslar sayesinde geleceğin sporcularını yetiştirme gayreti içerisindeyiz ifadesini kullandı.
    
     Muhabir : Cenk Yavuz Usta
     Yayıncı : Tuncay Bekar
<< Önceki Haber Trabzon Belediyesi Yaz Yüzme Kursu başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER