Trabzon Valisi Kızılcık: Kendinizi

Trabzon Valisi Kızılcık: Kendinizi sürekli yenileyin ve geliştirin


TRABZON (A.A) - Trabzon Valisi Recep Kızılcık, göreve yeni başlayan personele, kendilerini sürekli yenilemeleri ve geliştirmeleri tavsiyesinde bulundu.
     Vali Kızılcık, Valilik bünyesinde göreve yeni başlayan personelle bir araya geldiği toplantıda yaptığı konuşmada, yeni personelin iyi eğitim almış olmasının önemli olduğunu, ancak meslek içi eğitim almaları gerektiğini belirtti.
     Kamu hizmetlerinin vatandaş odaklı yapılmasına özen gösterilmesi gerektiğini ifade eden Vali Kızılcık, İşinizde yapacağınız en ufak hata biliniz ki devlete mal olacaktır. Bir yandan işinizi yaparken bir yandan da çağın hızla değiştiği gerçeğini göz önüne alarak hareket edin ve bu değişime ayak uydurun. Kendinizi sürekli yenileyin ve geliştirin dedi.
     Vali Kızılcık, işin en güzel şekilde yapılmasını isteyerek, şunları kaydetti:
     Ölçünüz vatandaşın memnuniyeti olsun. Aldığınız maaşın hakkını vermeye çalışın. Asla bu kadar maaşa bu kadar iş düşüncesinde olmayın. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında görev yapan memurlarımız, bu mesleği yürütürken lütfen adaletli olunuz. Kamu uygulamalarında adaletsizlik yaşanırsa toplumsal barışı ve huzuru sağlamamız mümkün değildir. Dolayısıyla sizlerden adalet bekliyoruz. Kışın ortasında kömür ihtiyacı olan bir vatandaşı tespit etmez de onun soğuk bir kış geçirmesine neden olursanız biliniz ki bunun vebali sizlerdedir. Her insana sevgiyle yaklaşın.
    
     Muhabir: Tuğba Yardımcı Mısır
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzon Valisi Kızılcık: Kendinizi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER