Trabzonsporun kuruluşunun 45. yıl dönümü

Trabzonsporun kuruluşunun 45. yıl dönümü -Bordo-mavililer, etkinlikler çerçevesinde ilk olarak Trabzonspor Anıtına çelenk sundu


TRABZON (A.A) - Trabzonsporun kuruluşunun 45. yıl ına yaptırılan Trabzonspor Anıtına çelenk sunuldu.
     Yüzüncü Yıl Parkındaki törene Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak, yeni ve eski yöneticiler katıldı. İlginin az olduğu anma törenine 23 kişi katıldı.
     Asbaşkan Şakar ve Divan Başkanı Özbakın anıta çelenk koymasının ardından Trabzonspor Eski Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Nizamettin Algan konuşma yaptı.
     Algan, 2 Ağustos 1967de kurulan Trabzonsporun 45. kuruluş yıldönümünü kutladığını belirterek, Başlangıçta büyük bir kalabalık ve büyük bir arzu ile kurulan Trabzonsporun o günkü ordusuna zaman içerisinde bir sürü daha üyemiz iştirak etmiş ve sayımız 20 binlerin üzerine çıkmıştır. Ancak konuya girmeden bir sitemimi buradan duyurmak istiyorum. Konuşmaya sıra geldiğinde 20 binlerle konuşuyoruz, büyüklükten konuşuyoruz ama eylemlere sıra geldiğinde çift rakamlı sayıları yukarı geçemiyoruz. Bu Trabzonspora yakışmıyor dedi.
     45. yılını hırsla özlemle çalışarak geçiren Trabzonsporun en büyük gücünün şüphesiz üyesi ve taraftarı olduğunu söyleyen Algan, 45 yılda maalesef yolda kalanlarımız oldu. Bugün de o yolda kalanları anmak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Hepsine Allahtan rahmet diliyoruz. Bundan sonraki Trabzonsporluları yaşamak ve yaşatmak için daha arzulu olmalarını tavsiye ediyorum. Aramızdan ayrılanları da saygı ile hürmetle anıyorum. Allah rahmet etsin, mekanlarını cennet olsun diye konuştu..
     Alganın konuşmasının ardından tören sona erdi.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonsporun kuruluşunun 45. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER