Trabzonspor, Orduspor karşısında ilkler peşinde

Trabzonspor, Orduspor karşısında ilkler peşinde -Bordo-mavililer, yarın Ordusporu yenmesi halinde bu sezon ilk kez art arda iki maç kazanmış olacak -Karadeniz ekibi, galip gelirse bu sezon ilk deplasman galibiyetini alacak


TRABZON (A.A) - Spor Toto Süper Ligde yarın deplasmanda Orduspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibi karşısında bu sezon ilkleri gerçekleştirmek istiyor.
     Ligde 11 haftalık bölümde istikrarsız sonuçlarla dikkat çeken bordo-mavililer, Orduspor karşısında galip gelerek bu sezon ilk kez art arda iki maç kazanmaya çalışacak.
     Geçen hafta 3 haftalık aradan sonra Akhisar Belediyespor karşısında galip gelen Karadeniz ekibi, Orduspor maçından galibiyetle ayrılması halinde bu sezon ilk kez art arda iki maç kazanmış olacak.
    
     -Deplasman galibiyeti yok-
    
     Trabzonspor, bu sezon Ordusporu yenmesi halinde ilk deplasman galibiyetini alacak ve bir başka ilki gerçekleştirmiş olacak.
     Ligde bu sezon yaptığı 5 deplasman maçında 3 beraberlik, 2 yenilgi alarak galibiyet hasreti çeken Karadeniz ekibi, zorlu rakibini yenmesi halinde bu sezon dış sahadaki ilk galibiyetiyle tanışmış olacak.
     Bordo-mavililer, deplasmanda Kardemir Karabükspor ve Beşiktaş ile 1-1, Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalırken, Gaziantepspora 1-0, Medical Park Antalyaspora 2-1 mağlup olmuştu.
     En son 4 Martta geçen sezonun 29uncu haftasında oynanan Beşiktaş maçını 2-1 kazanan Trabzonspor, Ordusporu yenmesi halinde 260 gün sonra dış sahada kazanmış olacak.
    
     -Janko, atarsa ilk olacak-
    
     Trabzonsporun kadrosuna dahil ettiği Avusturyalı golcü oyuncu Janko da Orduspor maçında ilk golünü kaydetmeye çalışacak.
     Son haftalarda ilk 11de forma şansı bulan ve geçen hafta Akhisar Belediyespor maçında 1 asist yapan Janko, Orduspor karşısında gol atması halinde bordo-mavili takım forması altında ilk golünü atmış olacak.
    
     -Muhtemel 11-
    
     Trabzonsporda teknik direktör Güneşin karşılaşmaya Onur, Serkan, Giray, Bamba, Emerson, Sapara, Colman, Adrian, Yasin, Halil ve Janko 11i ile sahaya çıkması bekleniyor.
     Bordo-mavililerde 3er sarı kartı bulunan Yasin, Janko ve Zokora kart görmesi halinde gelecek hafta ligde Eskişehirspor ile yapılacak karşılaşmada takımdaki yerlerini alamayacaklar.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç / Asena Akçay
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Trabzonspor, Orduspor karşısında ilkler peşinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER