Trabzonspor Kulübünden Çalhanoğlu açıklaması

Trabzonspor Kulübünden Çalhanoğlu açıklaması -Çalhaoğlunun kulübümüze transferi konusunda amatör olarak oynadığı dönemde girişimler başlatılmış, 17 yaşında olduğu için ailesinin onayı alınmış ve varılan anlaşma karşılığında


TRABZON (A.A) - Trabzonspor Kulübü, bordo-mavililer ile imzalanan protokole uymadığı iddia edilen genç futbolcu Hakan Çalhanoğlunun transferi konusunda açıklama yaptı.
     Bordo-Mavili kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, son günlerde bazı basın yayın kuruluşlarında genç futbolcu Hakan Çalhanoğlu ile Trabzonspor arasındaki bağlantıya yönelik haberler yer aldığı belirtildi.
     Hakan Çalhaoğlunun bordo-mavili kulübe transferi konusunda daha önceden girişimlerde bulunulduğu ifade edilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:
     Buna göre Hakan Çalhaoğlunun kulübümüze transferi konusunda amatör olarak oynadığı dönemde girişimler başlatılmış, 17 yaşında olduğu için ailesinin onayı alınmış ve varılan anlaşma karşılığında uyulmaması halinde ağır cezai şartlar içeren bir protokol imzalanmıştır. İmzalanan protokolün içerdiği ödemelerin yapılmasının ardından oyuncunun kulübüyle profesyonel sözleşme imzalaması üzerine, kulübümüz anlaşmaya uymayan taraflarla temasa geçerek geri ödeme talebinde bulunmuştur.
     Trabzonsporun söz konusu geri ödemeyi beklediği ve oyuncunun transferiyle ilgili görüşmelerin sürdürüldüğü belirtilen açıklamada, Kulübümüz, aksi bir tavır sergilenmesi halinde elindeki belgelerle oyuncu, ailesi ve menajeri hakkında gerekli tüm yasal girişimleri başlatma konusundaki hazırlıklarını tamamlamış durumdadır ifadesine yer verildi.
    
     Muhabir: Tuncay Bekar / Tuğba Yardımcı Mısır
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Trabzonspor Kulübünden Çalhanoğlu açıklaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER