Trafik kazasında hayatını kaybeden futbolcular anıldı

Trafik kazasında hayatını kaybeden futbolcular anıldı -10 yıl önce meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Sakaryasporlu 6 futbolcu, mezarları başında anıldı


SAKARYA (A.A) - Yozgatta 10 yıl önce takım otobüsünün kaza yapması sonucu ölen Sakaryasporlu 6 futbolcu, Sakaryaspor yönetici ve futbolcuları tarafından mezarları başında anıldı.
     Yozgatta 7 Eylül 2002 tarihinde meydana gelen kazanın 10. yıl dönümü dolayısıyla bir araya gelen kulüp yönetici ve futbolcular, Emirdağ Mezarlığına giderek kazada hayatını kaybeden Aykut Yiğit, Fırat Öndil, Fethi Güntekin, Cüneyt Çukur, Fevzi Ergünoğlu ve Selami Uludağı andı.
     Burada konuşan Kulüp Başkanı Vedat Yaşlıca, meydana gelen kazanın acılarının hala tazeliğini koruduğunu anlattı.
     Yaşlıca, yaşanan kazada Sakaryasporun çok değerli futbolcularını kaybettiğini vurgulayarak, Yokluklarını her zaman ve her yerde hissettiğimiz camiamızın temsilcilerini, bir kez daha rahmet ve saygıyla anıyoruz. Allah böyle bir acıyı bir daha yaşatmasın. Onların yokluğunu çok hissediyoruz dedi.
     Sivasspor ile deplasmanda yapacağı maç için yola çıkan Sakaryaspor takım otobüsünün, Yozgat-Sivas arasında şarampole yuvarlanması sonucu 6 kişi hayatını kaybetmişti.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Trafik kazasında hayatını kaybeden futbolcular anıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER