Trafikte baltalı saldırı

Trafikte baltalı saldırı -Adanada bir sürücünün, trafik ışığında beklerken aracına arkadan çarpan otomobilin camını baltayla kırması güvenlik kamerası tarafından görüntülendi (Görüntülü)


ADANA (A.A) - Adanada bir kişinin trafik ışığında beklerken aracına arkadan çarpan otomobilin camını baltayla kırması güvenlik kamerasına yansıdı.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, yaklaşık 1 hafta önce meydana gelen ve çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülenen olayda, Emre B. yönetimindeki 01 HB 445 plakalı otomobil, Hastaneler Kavşağında trafik ışığında bekleyen plakası belirtilmeyen Hasan Unun kullandığı otomobile arkadan hafif şekilde çarptı.
     Hasan U, aracını kontrol ettikten sonra otomobilinden aldığı baltayla Emre Bnin aracının ön sol camına vurdu. Vurmanın etkisiyle camda kesik ve çatlak oluşurken, Hasan U. olaydan sonra kaçtı.
     Polis ekipleri şikayet üzerine başlattıkları soruşturmada kaçan Hasan Uyu gözaltına aldı. Hasan Unun ifadesinin ardından serbest bırakıldığı, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
    
     Muhabir: Anıl Bağrık
     yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Trafikte baltalı saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER